Zabavkove Priče

Priča #4 - Šapičin Izazov u Labirintu

Priča #4 - Šapičin Izazov u Labirintu

Bila je još jedna subota u Zabavnoj zemlji, ali za Lisicu Šapicu to je bio sve samo ne običan dan. Naime, bila je to godišnja proslava "Izazova labirinta" - događaja koji je s nestrpljenjem očekivala cijela godinu.

Izazov je bio jednostavan: pronaći put kroz labirint do središta, gdje je čekala zlatna figura. Međutim, labirint je bio pun zamki i prepreka, stoga je trebalo biti mudar i brz. Šapica, sa svojom oštroumnošću i agilnošću, bila je savršen kandidat za ovaj izazov.

Zabavko i ostatak ekipe navijali su za Šapicu s rubova labirinta, dok je ona brzo i hrabro preskakala prepreke i pronalazila put kroz zamršene koridore labirinta. Ali tada, u jednom trenutku, stala je. Naišla je na prepreku koju nije mogla preskočiti niti zaobići. Izgledalo je kao da je došao kraj Šapicinoj avanturi.

Ali Zabavko, uvijek spreman pomoći, brzo je priskočio u pomoć. Sjetio se jedne od Šapicinih vještina - ona je bila izvrstan penjač! "Šapica, upotrijebi svoje penjačke sposobnosti!" povikao je Zabavko.

I baš kao što je Zabavko predložio, Šapica se počela penjati po zidu. Njezine brze i spretno pokretne šape omogućile su joj da prevlada i ovu prepreku i tako dosegne središte labirinta, gdje je dočekana pljeskom i oduševljenjem svih prisutnih.

Taj dan, svi su se vratili kući s velikim osmijehom na licu, a Šapica je, uz pomoć svojih prijatelja, uspjela svladati Izazov labirinta. Kao što Zabavko uvijek kaže, "Svaka poteškoća može se prevladati naročito kada imamo prijatelje uz sebe!"

Natrag

Ostavite komentar