O Zabavku

Zabavko je dječja društvena igra koju su stvorili roditelji za svoje dijete (jedne večeri u nedostatku ideje kako još zabaviti svoje nikad umorno dijete) te nakon toga shvatili kako bi mogla postati izvor zabave i učenja i za drugu djecu i njihove roditelje. 

Kroz društvenu igru Zabavko, kombiniramo našu strast prema kreativnosti s edukativnim aspektom, pružajući djeci nevjerojatno iskustvo puno zabave, učenja i razvoja. Svaki detalj Zabavka pažljivo je osmišljen kako bi potaknuo dječju maštu, kognitivne vještine, motoriku, emocionalnu inteligenciju te socijalne interakcije.

Vjerujemo da su stvarna, interaktivna igra i zabava ključni za sretan i zdrav razvoj djece.

Pozdrav Zabavkoljupče, 

Mi smo Morana i Marko, ponosni roditelji prekrasne male djevojčice Emme.

Inspirirani njezinim veselim duhom i neiscrpnom energijom te željom za što manje vremena provedenog ispred ekrana odlučili smo jedne večeri stvoriti društvenu igru idealnu za dijete vrtićke dobi.

Tako je uz malo maštanja, mozganja i crtanja te dva arka papira nastao Zabavko, odnosno nama zabavna igra koju smo kasnije nazvali Zabavko.

Nakon što smo stvorili prvog Zabavka, kojeg je Emma obožavala, odlučili smo ga unaprijediti te ponuditi i drugim roditeljima.
Naša druga verzija, koja je već izgledala kao prava društvena igra, dobila je iznimno pozitivan odjek.

 

Zahvaljujući porukama oduševljenja i podršci roditelja koji su je kupili na raznim sajmovima, shvatili da smo napravili nešto dobro.

Naša strast za radosnim kreiranjem te želja za doprinosom društvu u aspektu razvoj djece sami su nam odredili daljnji put.
Uz pomoć prijatelja, logopeda, psihologa, te povratnih informacija naših kupaca nastala je i ova, najnovija verzija Zabavka.

Sretni smo što smo stvorili nešto što donosi smijeh, radost i trenutke povezivanja obitelji i prijatelja te se nadamo da će Zabavko pronaći put i obogatiti domove mnogobrojinh mališana diljem Hrvatske i šire.

A roditelji? Oni su, kao i uvijek, integralni dio svake priče.