Zabavkove Priče

Priča #3 - Zec Ivan i Njegov Mrkvasti Rekord

Priča #3 - Zec Ivan i Njegov Mrkvasti Rekord

Naši prijatelji u Zabavnoj zemlji uživali su u još jednom lijepom, mirnom danu. Sve do trenutka kada se Zec Ivan odlučio suočiti s jednim od svojih najvećih izazova - postavljanjem novog svjetskog rekorda u jedenju mrkvi!

"Ivane, jesi li siguran?" pitao je Zabavko, "To je ogroman izazov."

Ali Zec Ivan nije imao sumnje. "Želim postaviti novi rekord. Znam da to mogu, ali trebat će mi vaša pomoć!"

I tako su Zabavko i ostatak ekipe prionuli na posao, organizirajući najveći natjecateljski događaj u Zabavnoj zemlji. Jednorog Šareni je koristio svoju magiju da bi stvorio veliki stadion, Lisica Šapica je izradila plakate, a Medo Kruška je pripremio ukusan sladoled za sve posjetitelje.

Dan natjecanja napokon je stigao i svi su bili uzbuđeni. Zec Ivan bio je spreman! Očima fiksiranim na hrpu sočnih mrkvi pred njim, počeo ih je jesti, a publika je pljeskala i navijala.

Zabavko, kao neformalni voditelj događaja, vodio je brojanje svake pojedene mrkve. Brojke su se penjale, a uzbuđenje je raslo. 

No, taman kada je Ivan bio na rubu postavljanja rekorda, dogodilo se nešto neočekivano - iznenada je nestalo struje!

Stadion je na trenutak potonuo u mrak, a zapanjena tišina prekinula je navijanje. Ali Zec Ivan nije se dao smesti. 'Ne brinite,' uzviknuo je, 'moje zdrave oči su navikle na mrak!'

I zaista, iako nitko nije mogao vidjeti, čuli su se zvukove koji su ukazivali da Zec Ivan još uvijek jede mrkve te je publika počela sve jače i jače navijati. Nakon nekoliko trenutaka, struja se vratila - samo da otkrije Ivana kako sretan i zadovoljan sjedi pored praznog tanjura.

Stadion je eksplodirao od radosti! Ivan je postavio novi svjetski rekord, čak i unatoč neočekivanom prekidu!
'Hvala vam svima!' rekao je, 'Bez vaše podrške, ovo ne bi bilo moguće!'"

Zabavkova treća priča završila je velikom proslavom i sladoledom od meda koje je ponudio Medo Kruška. Svi su naučili važnu lekciju o važnosti podrške prijatelja kada se suočavaju s izazovima.

Natrag

Ostavite komentar